07 January 2014

Jelajah Pahlawan at Royal Belum Rainforest



Seperti entry Gold Coast, Brisbane, Redang, Ulu Tamu dan seangkatannya, maka saya akan berjanji sedaya upaya upload entry entry baru. Yang akhirnya dah hujung tahun, apah pon tado. Haha. Memang ada potential nak jadi menteri kan?

Ok. Ini trip Jelajah Pahlawan 27, 28 & 29 December hari tu. Kesimpulan nya (tiba tiba terus kesimpulan) Belum Rainforest ni sangat best. Ada gajah, harimau, air terjun, tasik yang hijau, orang asli, boathouse makan best dan macam macam lah.

Nanti ada masa kita upload full review ok. Sekarang layan gambar lah dulu!






2 comments:

Oimira said...

Ini pre wediing ke... Movie poster keeee

Sre said...

ini raja dan permaisuri mencemar duli maria oi