05 December 2013

Hari Hari Yang Lebih Awesome

Ini beberapa hari dan minggu yang lepas.
Mungkin agak nya nanti aku mahu apply secara permanently.
Bila nanti.
Tak perlu nak pikir style rambut ke pejabat.
Make up? Tidak.
Suit? Hahaha
Hari hari seragam orange ni.
Fun apa.
Tapi bab nak kencing tu merungsingkan.
Memang design seragam yang ini bukan untuk perempuan.





  








1 comment:

Nida said...

Sha.. Baru aku terjumpa ko.. Kat mana skrg ni? Nnti bila2 aku balik, boleh la kita jumpa.. Aku tak tau camner nk contact ko, ni email aku, nnti kita c0ntact2 ye.. bigcity_kl@yahoo.com